KRUIBEKE
AUTOSTAANPLAATSEN

Cruebeke

9150 Kruibeke
Vanaf 12.500 €

Modern leven in het zicht van polder en Schelde

Luxueus, maar energiezuinig en duurzaam

Houdt u van eigentijds wonen, maar ook van de natuur? Wat zou u denken van een hypermodern appartement vlakbij scholen, sportclubs en winkels, en een boogscheut verwijderd van 700 hectaren vrije natuur? Een toplocatie waar u, uw kinderen en uw kleinkinderen na een kwartiertje stappen, reeën en andere dieren in het wild kunnen zien lopen? 

Residentie Cruebeke, een woonproject met 58 luxe-appartementen, komt op zo’n locatie. Pal in het centrum van Kruibeke gelegen, op 100 meter van de kerk en de markt, biedt dit project u alles waar u van droomt als u aan wonen denkt. Drie uitstekende basisscholen om de hoek, kinderopvang, winkels, gezellige cafés en andere levensnoodzakelijke zaken op loopafstand, sportclubs in de buurt, een polyvalente sporthal in deelgemeente Bazel en... 700 hectare vrije natuur in de Kruibeekse potpolder, vlak naast de Schelde. Wat wilt u nog meer? Mobiliteit? Uw nieuwe woonst ligt op 7 km van de oprit naar de E17. Op enkele honderden meters zijn bushaltes waar bussen van de Lijn u meenemen richting Antwerpen of Rupelmonde en Temse.

Tijdloos design. Eigentijds comfort

Residentie Cruebeke komt op een open terrein van 1 hectare. Vijf gebouwen zullen in totaal 58 luxe-appartementen herbergen. U hebt de keuze uit flats met twee, drie of vier slaapkamers. Alle appartementen hebben een ruim terras. Het project, getekend door Orens + Van Grimbergen Architecten, getuigt van een smaakvolle, tijdloze klasse, zowel wat vormgeving als wat gebruikte materialen en kleurstelling betreft.

Residentie Cruebeke heeft werkelijk alles om het de moderne mens naar de zin te maken. Of u nu single bent, of samenwonend, al of niet kinderen hebt, gepensioneerd of professioneel actief, dit unieke project biedt u de ultieme woonbeleving. Residentie Cruebeke is speciaal zo ontworpen dat alle generaties er harmonieus en gelukkig samenleven.Luxueus, maar energiezuinig en duurzaam

De appartementen worden gebouwd en afgewerkt met hoogkwalitatieve materialen en zijn voorzien van het comfort dat mensen van nu vanzelfsprekend vinden, inclusief een volledig ingerichte keuken en badkamer. De thermische isolatie en de verwarmings/ventilatietechnieken van de appartementen voldoen aan de strengste normen. In Residentie Cruebeke woont u energiezuinig en duurzaam, met respect voor het milieu.

Wonen tussen het groen

Tussen de gebouwen blijft meer dan voldoende open ruimte over voor groenpartijen, paden en rustplekken. Residentie Cruebeke wordt een aangename plaats waar u andere mensen kunt ontmoeten en waar uw kinderen of kleinkinderen veilig even de deur uit kunnen.

De Kruibeekse potpolder. Zevenhonderd hectare groen en zuivere lucht

De Kruibeekse potpolder, gelegen tussen Kruibeke/Bazel en de Schelde is 700 hectaren groot en biedt alles waar de wandelaar, fietser en natuurliefhebber van droomt. Het gebied is een interessante lappendeken van water, polder en bos, met daarrond ruim 13 km wandel- en fietspaden. En dat op nog geen 3 kilometer van je nieuwe woonst in Residentie Cruebeke! Ben je avontuurlijk aangelegd? Dan kun je de begane paden verlaten en onder leiding van een gids alle hoeken en kanten van de polder ontdekken.