Onze projecten

Betaalbare luxe nieuwbouwwoningen en appartementen

Berthout

Baantveld 40, 2440 Geel

Te Geel op 500 meter van het centrum, in een rustige en residentiële omgeving wordt een nieuwbouwproject opgestart bestaande uit 48 wooneenheden met 1, 2 of 3 slaapkamers en ondergrondse parking.

LILLE
75% VERKOCHT
Vanaf 242.144 €

Moereynde

Gebroeders De Winterstraat 11, 2275 Lille

Project met 9 appartementen met 2 slaapkamers. Dit project is gelegen langs de baan Lille - Sint-Lenaerts, met goed openbaar vervoer en vlakbij afrit 21 van de E34. Bel voor een afspraak ter plaatse!

TURNHOUT
90% VERKOCHT
Vanaf 289.900 €

Site Splichal

Smiskensstraat 51, 2300 Turnhout

Het project is gelegen op een toplocatie binnen de ring van Turnhout, op wandelafstand van het centrum, Utopia, school, kinderopvang, park en ziekenhuis. Bezoek het modelappartement!

Klinkaert

Oude Baan 75, 2840 Rumst

Woningen en appartementen in pastorijstijl op toplocatie in het fijne Terhagen (Rumst). Stijlvol, energiezuinig en kwaliteitsvol afgewerkt. Bezoek de werf!

BERCHEM
50% VERKOCHT
Vanaf 250.725 €

Ruytenburg

Hendrik Marckstraat, 2600 Berchem

Kleinschalig project met 14 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers op toplocatie aan de Prins Boudewijnlaan, op de grens van Berchem met Wilrijk.

Bogerse Velden II

Kreeftstraat, 2500 Lier

Nieuw project als vervolg op het succesvolle Bogerse Velden. Nog 2 gelijkvloerse appartementen met 2 slaapkamers en tuin en ook nog 3 penthouses met 3 slaapkamers en zeer ruime terrassen. Bezoek de werf!

Cohousing te Peer

Sparrenstraat 14, 3990 Peer

Het bestaande schooltje in’t Maarlo te Peer, zal binnenkort omgevormd worden tot een cohousing project. Cohousing probeert het buurtgevoel van een traditionele dorpskern te restaureren.

Onze onderaannemers

Met een woning van Het Landgoed kiest u voor kwaliteit. Bij de selectie van leveranciers en materialen hebben wij voor het beste op de markt gekozen: de keuken is van Verlo Keukens, voor het sanitair kozen we Desco, de tegels en vloeren worden geleverd door RG-tegel en de deuren door D'Hondt - allemaal gekende en gereputeerde leveranciers.

Uw woning is instapklaar voor uzelf of uw huurders. Hier betekent afgewerkt ook AFGEWERKT. Geen uitzonderingen, geen opties, geen kleine lettertjes,... Enkel ongeëvenaarde kwaliteit van leven en wonen.

Het Landgoed Development koopt uw projectgrond

Bent u eigenaar van een braakliggend terrein, een vervallen hoeve, een verlaten industrieel gebouw of een te herontwikkelen stadspand? Of weet u een perceel liggen met het potentieel van een projectgrond? Dan kunnen we het vast goed met elkaar vinden.
  • We zoeken gronden om te kopen, te ruilen of samen te ontwikkelen.
  • We zijn geïnteresseerd in alle soorten gronden waar een residentiële ontwikkeling nodig is.
  • We hebben de ervaring en kennis om elk project van A tot Z te ontwikkelen.
Voor meer informatie, bel ons op 03-4492500.