Onze projecten

Betaalbare luxe nieuwbouwwoningen en appartementen

Laporta

Antwerpsesteenweg 451, 2500 Lier

Residentie Laporta komt aan de Liersesteenweg te Lier. Twee compacte gebouwen met elk 9 appartementen, een achterliggende gemeenschappelijke tuin en een ruime ondergrondse parking.

Keizershoek

Hoek Drabstraat-Keizershoek, 2550 Kontich

Deze residentie komt in de Keizershoek, in de luwte van het centrum van Kontich. Een stijlvol gebouw met slechts 4 appartementen, 4 autostaanplaatsen en een handige fietsenberging.

Kleine Daalstraat

Kleine Daalstraat 67, 1930 Zaventem

Een stijlvol gebouw met slechts 4 appartementen met 1 of 2 slaapkamers trekken we op in de Kleine Daalstraat, in de luwte van het centrum van Zaventem, met het park achter de hoek.

Weelde

Zagerijstraat 1-9, 2381 Weelde (Ravels)

Vijf nieuwbouw gezinswoningen met een ruime leefruimte en op de verdieping 3 slaapkamers en een stijlvolle badkamer, een carport en een extra parkeerplaats en eigen tuin.

Joe English

Joe Englishlaan 10, 2650 Edegem

Stijlvol en energiezuinig wonen in dit kleinschalig gebouw in pastorijstijl met slechts 3 appartementen met 2 slaapkamers en een handige gemeenschappelijke fietsenberging in de sportiefste wijk van Edegem.

Isabella

Rubensstraat, 2300 Turnhout

Residentie Isabella komt tegenover het ziekenhuis te Turnhout. Een stijlvol gebouw met slechts 3 appartementen, achterliggende autostaanplaatsen en een handige (fietsen-) berging.

Laporta

Dr. Laportalaan 42, 2500 Lier

Drie nieuwbouw gezinswoningen met een ruime leefruimte met volledig ingerichte keuken, op de verdieping 4 slaapkamers en een stijlvolle badkamer, eigen garage en eigen tuin met toegang via de Dr. Laportalaan.

GEEL
LAATSTE 2
GEEL
LAATSTE 2
Vanaf 267.609,10 €

Berthout

Baantveld 40, 2440 Geel

Stijlvol en betaalbare woningen en appartement op 500 meter van het centrum van het gezellige Geel. Bezoek de modelwoning op afspraak met onze makelaar! Welkom!

De Donk

Schransstraat 2-4, 2280 Grobbendonk

Residentie De Donk ligt naast het Astridplein in Grobbendonk. Een stijlvol gebouw waarvan enkel nog het gelijkvloerse beschikbaar is. Bezoek het laatste appartement met onze makelaar!

Klinkaert

Nieuwstraat, 2840 Rumst

Appartementen in pastorijstijl in het fijne Terhagen. Stijlvol, energiezuinig en kwaliteitsvol afgewerkt. Bezoek het laatste 3-slaapkamer appartement op afspraak! Welkom!

Baceroth

P. Van Bavegemstraat, 9200 Baasrode

Project met 24 appartementen schitterend gelegen in het centrum. 1, 2 of 3 slaapkamers, terras of tuintje voor eigen gebruik of verhuur. Bezoek de werf op afspraak. Bel nu met onze makelaar!

Opgeleverde projecten met nog een (beperkt) aanbod autostaanplaatsen

Bogerse Velden

Arbeidstraat 25-29, 2500 Lier

In de wijk "Bogerse Velden" binnen de ring van Lier. Uniek aanbod van bovengrondse en ondergrondse autostaanplaatsen. Bel het kantoor nu voor deze resterence autostaanplaatsen aan de beste voorwaarden!

Verlaagd tarief van 6% BTW

De “Programmawet Belasting over toegevoegde waarde – Afbraak en heropbouw van gebouwen op het hele Belgische grondgebied” werd verlengd. Deze tijdelijke maatregel van de Federale Overheid moet aan de bouwsector en de belastingplichtigen een belangrijke fiscale stimulans geven door de toekenning van een verlaagd btw-tarief van 6% voor afbraak en heropbouw van woningen. Het moet gaan om woningen: 

  1. die gedurende 5 jaar de enige en eigen woning van de bouwheer/koper zijn
  2. en die een bewoonbare oppervlakte hebben van maximum 200 m2.

Deze regeling is mogelijk tot 31/12/2024 bij volgende projecten: Klaverenhof te Turnhout, Baceroth te Baasrode en De Donk in Grobbendonk.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor dat verlaagd btw-tarief? Neem dan snel contact op met één van onze makelaars.

Onze onderaannemers

Met een woning van Het Landgoed kiest u voor kwaliteit. Bij de selectie van leveranciers en materialen hebben wij voor het beste op de markt gekozen: de keuken is van Verlo Keukens, voor het sanitair kozen we Desco, deuren van Livo en de tegels en vloeren worden geleverd door RG-tegel - allemaal gekende en gereputeerde leveranciers.

Uw woning is instapklaar voor uzelf of uw huurders. Hier betekent afgewerkt ook AFGEWERKT. Geen uitzonderingen, geen opties, geen kleine lettertjes,... Enkel ongeëvenaarde kwaliteit van leven en wonen.