Onze projecten

Betaalbare luxe nieuwbouwwoningen en appartementen

Klinkaert

Nieuwstraat, 2840 Rumst

Appartementen in pastorijstijl in het fijne Terhagen. Stijlvol, energiezuinig en kwaliteitsvol afgewerkt. Bezoek het modelappartement tijdens de open-deur-zaterdag 4/2 van 14 tot 17 uur! Welkom!

Berthout

Baantveld 40, 2440 Geel

Te Geel op 500 meter van het centrum, in een rustige en residentiële omgeving wordt Berthout opgeleverd. Bezoek de modelwoning tijdens de open-deur-zaterdag 4/2 van 14 tot 17 uur! Welkom!

Het Gulde

Molenstraat, 2381 Weelde

Wonen in Weelde is wonen in luxe! Het Gulde combineert de voordelen van ‘klassiek’ huis of appartement met een toekomstgerichte visie op wonen in een gemeenschappelijke tuin van 6000 m2.

LIER
NIEUW
LIER
NIEUW
Appartementen

Laporta

Antwerpsesteenweg 451, 2500 Lier

Residentie Laporta komt aan de Liersesteenweg te Lier. Twee compacte gebouwen met elk 9 appartementen, een achterliggende gemeenschappelijke tuin en een ruime ondergrondse parking.

Baceroth

P. Van Bavegemstraat, 9200 Baasrode

Project met 24 appartementen schitterend gelegen in het centrum. 1, 2 of 3 slaapkamers, terras of tuintje voor eigen gebruik of verhuur. Stijlvol, energiezuinig en kwaliteitsvol afgewerkt.

Laporta

Dr. Laportalaan 42, 2500 Lier

Drie nieuwbouw gezinswoningen met een ruime leefruimte met volledig ingerichte keuken, op de verdieping 4 slaapkamers en een stijlvolle badkamer, eigen garage en eigen tuin met toegang via de Dr. Laportalaan.

Goudbloem

Goudbloemstraat 11-13, 2060 Antwerpen

Renovatieproject Goudbloem ligt super centraal in de stad. U woont hier op een boogscheut van het nieuwe Operaplein en ook Park Spoor Noord is vlakbij. De klassieke gevel verbergt 5 nieuwbouw appartementen.

De Donk

Schransstraat 2-4, 2280 Grobbendonk

Residentie De Donk komt naast het Astridplein in Grobbendonk. Een stijlvol gebouw met slechts 7 appartementen, één winkel of kantoor, achterliggende garages en een handige fietsenberging.

Opgeleverde projecten met nog een (beperkt) aanbod autostaanplaatsen

Bogerse Velden

Arbeidstraat 25-29, 2500 Lier

In de wijk "Bogerse Velden" binnen de ring van Lier. Uniek aanbod van bovengrondse en ondergrondse autostaanplaatsen. Bel het kantoor nu voor deze resterence autostaanplaatsen aan de beste voorwaarden!

Verlaagd tarief van 6% BTW

Van 1 januari 2021 tot en met 31 december 2022 is het verlaagde btw-tarief van 6% voor 'Slopen en wederopbouw' uitgebreid tot heel het Belgische grondgebied. Het moet gaan om woningen: 

  1. die gedurende 5 jaar de enige en eigen woning van de bouwheer/koper zijn
  2. en die een bewoonbare oppervlakte hebben van maximum 200 m2.

Deze regeling is mogelijk bij volgende projecten: Klaverenhof te Turnhout, Baceroth te Baasrode en Marterhei in Brasschaat.

Onze onderaannemers

Met een woning van Het Landgoed kiest u voor kwaliteit. Bij de selectie van leveranciers en materialen hebben wij voor het beste op de markt gekozen: de keuken is van Verlo Keukens, voor het sanitair kozen we Desco, deuren van Livo en de tegels en vloeren worden geleverd door RG-tegel - allemaal gekende en gereputeerde leveranciers.

Uw woning is instapklaar voor uzelf of uw huurders. Hier betekent afgewerkt ook AFGEWERKT. Geen uitzonderingen, geen opties, geen kleine lettertjes,... Enkel ongeëvenaarde kwaliteit van leven en wonen.