Onze projecten

Betaalbare luxe nieuwbouwwoningen en appartementen

Het Gulde

2381 Weelde

Een nieuw project in het groen tussen de kerk en het gemeentehuis van Weelde (Ravels) op een boogscheut van de nederlandse grens. We starten met gebouw E1 met 14 luxe appartementen en penthouses. Welkom thuis!

't Maarlo

Sparrenstraat 14, 3990 Peer

Het bestaande schooltje in ’t Maarlo te Peer, werd omgevormd worden tot een cohousing project. Cohousing probeert het buurtgevoel van de traditionele dorpskern terug op te roepen.

Verlaagd tarief van 6% BTW

Van 1 januari 2021 tot en met 31 december 2022 is het verlaagde btw-tarief van 6% voor 'Slopen en wederopbouw' uitgebreid tot heel het Belgische grondgebied. Het moet gaan om woningen: 

  1. die gedurende 5 jaar de enige en eigen woning van de bouwheer/koper zijn
  2. en die een bewoonbare oppervlakte hebben van maximum 200 m2.

Deze regeling is mogelijk bij volgende projecten: Klaverenhof te Turnhout), Baceroth te Baasrode en Marterhei in Brasschaat.

Onze onderaannemers

Met een woning van Het Landgoed kiest u voor kwaliteit. Bij de selectie van leveranciers en materialen hebben wij voor het beste op de markt gekozen: de keuken is van Verlo Keukens, voor het sanitair kozen we Desco, deuren van Livo en de tegels en vloeren worden geleverd door RG-tegel - allemaal gekende en gereputeerde leveranciers.

Uw woning is instapklaar voor uzelf of uw huurders. Hier betekent afgewerkt ook AFGEWERKT. Geen uitzonderingen, geen opties, geen kleine lettertjes,... Enkel ongeëvenaarde kwaliteit van leven en wonen.