Onze projecten

Betaalbare luxe nieuwbouwwoningen en appartementen

Berthout

Baantveld 40, 2440 Geel

Te Geel op 500 meter van het centrum, in een rustige en residentiële omgeving worden de appartementen en woningen van Berthout opgeleverd. Bezoek de modelwoning op zondag 4 juni van 14 tot 17 uur! Welkom!

Baceroth

P. Van Bavegemstraat, 9200 Baasrode

Project met 24 appartementen schitterend gelegen in het centrum. 1, 2 of 3 slaapkamers, terras of tuintje voor eigen gebruik of verhuur. Bezoek de werf op zondag 4 juni van 14 tot 17 uur! Welkom!

Keizershoek

Hoek Drabstraat-Keizershoek, 2550 Kontich

Deze residentie komt in de Keizershoek, in de luwte van het centrum van Kontich. Een stijlvol gebouw met slechts 4 appartementen, 4 autostaanplaatsen en een handige fietsenberging.

Kleine Daalstraat

Kleine Daalstraat 67, 1930 Zaventem

Een stijlvol gebouw met slechts 4 appartementen met 1 of 2 slaapkamers trekken we op in de Kleine Daalstraat, in de luwte van het centrum van Zaventem, met het park achter de hoek.

Joe English

Joe Englishlaan 10, 2650 Edegem

Stijlvol en energiezuinig wonen in dit kleinschalig gebouw in pastorijstijl met slechts 3 appartementen met 2 slaapkamers en een handige gemeenschappelijke fietsenberging in de sportiefste wijk van Edegem.

Isabella

Rubensstraat, 2300 Turnhout

Residentie Isabella komt tegenover het ziekenhuis te Turnhout. Een stijlvol gebouw met slechts 3 appartementen, achterliggende autostaanplaatsen en een handige (fietsen-) berging.

Laporta

Dr. Laportalaan 42, 2500 Lier

Drie nieuwbouw gezinswoningen met een ruime leefruimte met volledig ingerichte keuken, op de verdieping 4 slaapkamers en een stijlvolle badkamer, eigen garage en eigen tuin met toegang via de Dr. Laportalaan.

Laporta

Antwerpsesteenweg 451, 2500 Lier

Residentie Laporta komt aan de Liersesteenweg te Lier. Twee compacte gebouwen met elk 9 appartementen, een achterliggende gemeenschappelijke tuin en een ruime ondergrondse parking.

Goudbloem

Goudbloemstraat 11-13, 2060 Antwerpen

Renovatieproject Goudbloem ligt super centraal in de stad. U woont hier op een boogscheut van het nieuwe Operaplein en ook Park Spoor Noord is vlakbij. De klassieke gevel verbergt 5 nieuwbouw appartementen.

De Donk

Schransstraat 2-4, 2280 Grobbendonk

Residentie De Donk komt naast het Astridplein in Grobbendonk. Een stijlvol gebouw met slechts 7 appartementen, één winkel of kantoor, achterliggende garages en een handige fietsenberging.

Opgeleverde projecten met nog een (beperkt) aanbod autostaanplaatsen

Bogerse Velden

Arbeidstraat 25-29, 2500 Lier

In de wijk "Bogerse Velden" binnen de ring van Lier. Uniek aanbod van bovengrondse en ondergrondse autostaanplaatsen. Bel het kantoor nu voor deze resterence autostaanplaatsen aan de beste voorwaarden!

De Donk

Schransstraat 2-4, 2280 Grobbendonk

Residentie De Donk komt naast het Astridplein in Grobbendonk. Een stijlvol gebouw met slechts 7 appartementen, één winkel of kantoor, achterliggende garages en een handige fietsenberging.

Verlaagd tarief van 6% BTW

Van 1 januari 2021 tot en met 31 december 2022 is het verlaagde btw-tarief van 6% voor 'Slopen en wederopbouw' uitgebreid tot heel het Belgische grondgebied. Het moet gaan om woningen: 

  1. die gedurende 5 jaar de enige en eigen woning van de bouwheer/koper zijn
  2. en die een bewoonbare oppervlakte hebben van maximum 200 m2.

Deze regeling is mogelijk bij volgende projecten: Klaverenhof te Turnhout, Baceroth te Baasrode en Marterhei in Brasschaat.

Onze onderaannemers

Met een woning van Het Landgoed kiest u voor kwaliteit. Bij de selectie van leveranciers en materialen hebben wij voor het beste op de markt gekozen: de keuken is van Verlo Keukens, voor het sanitair kozen we Desco, deuren van Livo en de tegels en vloeren worden geleverd door RG-tegel - allemaal gekende en gereputeerde leveranciers.

Uw woning is instapklaar voor uzelf of uw huurders. Hier betekent afgewerkt ook AFGEWERKT. Geen uitzonderingen, geen opties, geen kleine lettertjes,... Enkel ongeëvenaarde kwaliteit van leven en wonen.