Onze projecten

Betaalbare luxe nieuwbouwwoningen en appartementen

Klaverenhof

Rubensstraat, 2300 Turnhout

Betaalbaar wonen tussen de Grote Markt en het stadspark van Turnhout. Dit project met 41 doorzon appartementen (in fase 2 nog 11 bijkomende appartementen) wordt opgericht in hedendaagse stijl.

Marterhei

Bredabaan 593, 2930 Brasschaat

Residentie Marterhei ligt aan de Bredabaan in het centrum van Brasschaat. Een stijlvol gebouw met slechts 5 appartementen, achterliggende garages en een handige fietsenberging met een hedendaagse look.

Klinkaert

Nieuwstraat, 2840 Rumst

Appartementen in pastorijstijl in het fijne Terhagen (Rumst). 1, 2 of 3 slaapkamers, terras of tuintje. Stijlvol, energiezuinig en kwaliteitsvol afgewerkt.

Baceroth

P. Van Bavegemstraat, 9200 Baasrode

Project met 24 appartementen op een toplocatie in Baasrode. 1, 2 of 3 slaapkamers, terras of tuintje voor eigen gebruik of verhuur. Stijlvol, energiezuinig en kwaliteitsvol afgewerkt.

't Maarlo

Sparrenstraat 14, 3990 Peer

Het bestaande schooltje in ’t Maarlo te Peer, werd omgevormd worden tot een cohousing project. Cohousing probeert het buurtgevoel van de traditionele dorpskern terug op te roepen.

Verlaagd tarief van 6% BTW

Van 1 januari 2021 tot en met 31 december 2022 is het verlaagde btw-tarief van 6% voor 'Slopen en wederopbouw' uitgebreid tot heel het Belgische grondgebied. Het moet gaan om woningen: 
  1. die gedurende 5 jaar de enige en eigen woning van de bouwheer/koper zijn
  2. en die een bewoonbare oppervlakte hebben van maximum 200 m2.
Deze regeling is mogelijk bij volgende projecten: Klaverenhof te Turnhout (lancering 25 april 2021), Baceroth te Baasrode en Brasschaat (in voorbereiding).

Onze onderaannemers

Met een woning van Het Landgoed kiest u voor kwaliteit. Bij de selectie van leveranciers en materialen hebben wij voor het beste op de markt gekozen: de keuken is van Verlo Keukens, voor het sanitair kozen we Desco, deuren van Livo en de tegels en vloeren worden geleverd door RG-tegel - allemaal gekende en gereputeerde leveranciers.

Uw woning is instapklaar voor uzelf of uw huurders. Hier betekent afgewerkt ook AFGEWERKT. Geen uitzonderingen, geen opties, geen kleine lettertjes,... Enkel ongeëvenaarde kwaliteit van leven en wonen.