Referenties

Betaalbare luxe nieuwbouwwoningen en appartementen

Goudbloem

Goudbloemstraat 11-13, 2060 Antwerpen

Renovatieproject Goudbloem ligt super centraal in de stad. U woont hier op een boogscheut van het nieuwe Operaplein en ook Park Spoor Noord is vlakbij.

Bogerse Velden II

Kreeftstraat, 2500 Lier

Dit project met 46 appartementen ligt net buiten het centrum van Lier in de wijk “Bogerse Velden”, vlakbij openbaar vervoer en grote invalswegen.

Marterhei

Bredabaan 953, 2930 Brasschaat

Residentie Marterhei ligt aan de Bredabaan. Een stijlvol gebouw met slechts 5 appartementen, achterliggende garages en een handige fietsenberging.

Ruytenburg

Hendrik Marckstraat, 2600 Berchem

Kleinschalig project met 14 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers op toplocatie aan de Prins Boudewijnlaan, op de grens van Berchem met Wilrijk.

't Maarlo

Sparrenstraat 14, 3990 Peer

Het bestaande schooltje in ’t Maarlo te Peer, werd omgevormd worden tot een cohousing project. We proberen het buurtgevoel van de traditionele dorpskern terug op te roepen.

Klinkaert

Oude Baan 75, 2840 Rumst

18 verschillende gezinswoningen met 3 slaapkamers in pastorijstijl op toplocatie in het fijne Terhagen (Rumst). Stijlvol, energiezuinig en kwaliteitsvol afgewerkt.

CityZen

Zeelandstraat, 2880 Hoboken

Dit complex van 118 appartementen ligt tussen polder en stad. U geniet van uw nieuwbouw én een kwartier stappen brengt u in het groen langs de Schelde.

Site Splichal

Smiskensstraat 51, 2300 Turnhout

Het project is gelegen op een toplocatie binnen de ring van Turnhout, op wandelafstand van het centrum, Utopia, school, kinderopvang, park en ziekenhuis.

Moereynde

Gebroeders De Winterstraat 11, 2275 Lille

Project met 9 appartementen met 2 slaapkamers. Dit project is gelegen langs de baan Lille - Sint-Lenaerts, met goed openbaar vervoer en vlakbij afrit 21 van de E34.

Cruebeke

9150 Kruibeke

58 luxe-appartementen komen pal in het centrum van Kruibeke, op 100 meter van de kerk en de markt, en bieden u alles waar u van droomt als u aan wonen denkt.

Hollebeek Park

Hollebeekstraat, 2660 Hoboken

Op een mooi parkdomein, gelegen tussen de Jos De Ceulaerdestraat en de Hollebeekstraat worden 26 nieuwbouwappartementen opgericht verdeeld over 3 gebouwen.

Kasterlaarhof

Retiesebaan 58, 2460 Kasterlee

In het mooie Kasterlee wordt een prachtige pastorie-hoeve opgetrokken bestaande uit 6 woningen. Iedere woning ligt op privéterrein met eigen tuin.

Klaverenaard

Ernest Jouretlaan, 2650 Edegem

Kleinschalig project met slechts 5 appartementen in de rustige Buizegem wijk. Goede scholen, fijne mensen, toffe buurt, vlakbij invalswegen,...

Simonsville

Doornstraat 223, 2610 Antwerpen

Project met 18 studio's met eigen sanitair in de onmiddellijke omgeving van campus Drie Eiken, en dichtbij campus Groenenborger en campus Middelheim.

Residentie Emma

Oudebaan 38, 2640 Mortsel

Dit kleinschalig nieuwbouwproject omvat slechts 5 appartementen met 1 of 2 slaapkamers, een terras, fietsplaatsen, bergingen en autostaanplaatsen.

Ter Heide

Putsesteenweg 106, 2820 Bonheiden

Dit nieuwbouwproject wordt opgericht tussen Bonheiden en Putte. Het project omvat slechts 8 grote luxe-appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers.

De Ster

De Ster 55, 2540 Hove

Rustig gelegen in een residentiële wijk, op een boogscheut van het centrum van Hove, openbaar vervoer en grote invalswegen. Een residentie met slechts 4 appartementen.

Van Hombeeck

Onze-Lieve-Vrouwstraat 3, 2600 Berchem

Residentie Van Hombeeck is schitterend gelegen in de wijk Oud-Berchem aan het vernieuwde Frans Van Hombeeckplein - een fijne buurt om in te wonen.

Boshoek Meesterhoeves

Boshoek, 2530 Boechout

2 Prachtige Meesterhoeves dewelke samen een fantastisch en prachtig geheel vormen. Iedere woning ligt op een groot stuk grond en heeft zowel een zeer ruime voor als achtertuin.

Merovingen Borsbeek

Herentalsebaan 209-211, 2150 Borsbeek

Dit project is gelegen op een boogscheut van het centrum van Borsbeek en bestaat uit 42 appartementen en 14 eengezinswoningen met ondergrondse parkeergelegenheid en kelders.

De Groene Hollebeek

Hollebeekstraat 151-169, 2660 Hoboken

Project met 32 appartementen gesitueerd aan een rustig binnenterrein. Dit project is gelegen op de grens Wilrijk-Hoboken, in de onmiddellijke omgeving van openbaar vervoer en grote invalswegen.

Oaktree

Drie Eikenstraat 136, 2560 Edegem

Op wandelafstand van het centrum van Edegem treft men dit nieuwbouwproject in moderne stijl dat bestaat uit 10 appartementen met 1 of 2 slaapkamers.

Oberon

Alfsberg 1, 2550 Kontich

Dit project met 5 appartementen is gelegen in de wijk 'Kontich Kazerne' op een boogscheut van het centrum van Kontich, openbaar vervoer en grote invalswegen.

Friesland

Frieslandstraat 11-17, 2660 Hoboken

Dicht bij het centrum van Hoboken werd dit nieuwbouwproject met 42 appartementen opgericht in hedendaagse stijl met een grote ondergrondse garage.

Bogerse Velden

2500 Lier

Dit project met 49 appartementen ligt net buiten het centrum van Lier in de wijk "Bogerse Velden", vlakbij openbaar vervoer en grote invalswegen.

De Vondeling

Gallifortlei 23, 2100 Deurne

Dit kleinschalig nieuwbouwproject wordt opgericht in het centrum van Deurne in de onmiddellijke omgeving van winkels, openbaar vervoer en invalswegen.

Nog meer referenties

Meesterhoeves, Boechout

De Schone, Borsbeek

Oberon, Edegem

Hof van Riemen, Heist-op-den-Berg

Res. Hof van Riemen, Heist-op-den-Berg

Kastelaarhof, Kasterlee

Residentie Emma, Mortel

Simonsville, Wilrijk

Het Landgoed nv is één van de stichtende leden van Immoscoop

Vastgoed Van Hoof is gepriviligeerde partner van Het Landgoed nv