Investeer anders

Het traditionele spaarboekje rendeert niet meer, de beurzen zijn onzeker en u betaalt voortaan meer belastingen op uw beleggingsinkomsten. Maar de Belgische vastgoedmarkt houdt goed stand in deze onzekere tijden. Daardoor blijft de verhuur van een appartement of woning een interessante optie.

Een investering in vastgoed is een interessante belegging van uw spaarcenten. Almaar meer vastgoedinvesteerders sluiten trouwens een lening af voor hun investeringspand. Vaak is het fiscale voordeel hier de motivatie: met een lening vermijdt u dat uw vastgoed via de personenbelasting nog eens getaxeerd wordt bovenop de onroerende voorheffing. Door een minimale input van 20 tot 50% van de totale aankoopprijs, aangevuld met de afbetaling door uw huurder, komt u tot een optimalisatie van uw vastgoedportefeuille.


Zorgeloos rendement

Als u investeert in een nieuwbouwappartement, kiest u voor een zorgeloze belegging. Niet alleen kan u de verhuur van uw appartement laten lopen via onze eigen verhuurdienst, u geniet ook van de garantieperiodes en de tienjarige aansprakelijkheid van de aannemer, waardoor u rustig achterover kan leunen in uw zetel.

Als er toch iets dient opgelost te worden, staat onze dienst na verkoop voor u klaar. Een investering in vastgoed van Het Landgoed is een investering zonder zorgen. De meeste nieuwbouwappartementen van Het Landgoed zijn trouwens voorzien van onze unieke Invest&Relax-service zodat u bijna geen omkijken meer heeft naar uw investering.

Leef Anders

Ons ‘Leef Anders’-concept is gebaseerd op een jarenlange ervaring in de residentiële woon- en huurmarkt, dankzij onze zusteronderneming Vastgoed Walther Van Hoof, die kan steunen op méér dan 50 jaar ervaring.

Ook de residentiële huurmarkt is onderhevig aan tendensen en fluctuaties.

Het is daarom van belang te investeren in het juiste vastgoedproject dat op maat gesneden is van uw toekomstige huurder. Dankzij onze eigen verhuurdienst weten we exact wat de huurder vandaag wenst. Zo kunnen we u het perfecte beleggingsvoorstel aanbieden.

Voorbeelden rendement voor eigenaars-investeerders

Berthout (Geel)

Voorbeeld rendementsbereking voor eigenaars-investeerders voor project Berthout te Geel. 

Moereynde (Lille)

Voorbeeld rendementsbereking voor eigenaars-investeerders voor Moereynde te Lille. 

Alle verhuurzorgen uit handen

Met de unieke Invest&Relax-service biedt Het Landgoed u de mogelijkheid om zorgeloos te investeren in vastgoed.

Wij nemen u zoveel mogelijk de rompslomp van verhuur, onderhoud en eventuele schade uit handen. Zo blijft uw investering optimaal renderen.

Vraag meer informatie via uw contactpersoon.

De Invest&Relax-service omvat

Zeker van uw investering: betaal pas wanneer uw appartement is verhuurd.
Een vergoeding tot 12 maanden huur voor onbetaalde huurgelden.
Een vergoeding tot 12 maanden huur voor huurschade.


Een ruime rechtsbijstand bij elk geschil met betrekking tot het huurcontract.
Een forfait van 1 maand huur bij vervroegd vertrek van de huurder.
Property Assist, hulp bij het vinden van vakmensen voor kwaliteitsvolle onderhouds- en herstellingswerken.

Deze service is beschikbaar op het overgrote deel van onze nieuwbouwappartementen. Informeer u hierover. Enkel de eerste 10% van de verkochte appartementen komen in aanmerking voor deze service.

Het Landgoed Development koopt uw projectgrond

Bent u eigenaar van een braakliggend terrein, een vervallen hoeve, een verlaten industrieel gebouw of een te herontwikkelen stadspand? Of weet u een perceel liggen met het potentieel van een projectgrond? Dan kunnen we het vast goed met elkaar vinden.
  • We zoeken gronden om te kopen, te ruilen of samen te ontwikkelen.
  • We zijn geïnteresseerd in alle soorten gronden waar een residentiële ontwikkeling nodig is.
  • We hebben de ervaring en kennis om elk project van A tot Z te ontwikkelen.
Voor meer informatie, bel ons op 03-4492500.