HOBOKEN

De Groene Hollebeek

Hollebeekstraat 151-169, 2660 Hoboken

Wonen in de luwte van het centrum

Betaalbaar wonen in Hoboken

Project met 32 appartementen gesitueerd aan een rustig binnenterrein. Dit project is gelegen op de grens Wilrijk-Hoboken, in de onmiddellijke omgeving van openbaar vervoer en grote invalswegen. Dit nieuwbouwproject werd opgericht in moderne-hedendaagse stijl. Ieder appartement is met zorg afgewerkt. Het project voorziet 1 en 2-slaapkamerappartementen. Er is eveneens een fietsenstalling. Er is een aankoopverplichting van een garagestaanplaats en de mogelijkheid een berging aan te kopen. 

Met haar ruim onderwijsaanbod en een uitgebreid netwerk aan openbaar vervoer is Hoboken ook een uiterst zorgzame stad die zich inzet voor zowel jong als oud. Met de verschillende sportcentra en sportclubs worden de inwoners op hun wenken bediend op gebied van sport. Zo kunnen tal van sporten worden aangeboden en kan iedereen zijn gading vinden. Wie niet te vinden is voor sport kan nog steeds terugvallen op de Academie voor muziek en woord.

Op slechts 7 kilometer van de Grote Markt van Antwerpen gelegen. Winkels, scholen en invalswegen zijn vlakbij. Bus (22, 33, 290, 291en 295) en tram (2, 4 en 24) allemaal in een straal van 5 minuutjes stappen.

Dit project is 100% verkocht. Voor ons huidig aanbod, kan u hier​​​​​​​ terecht. 
​​​​​​​