EDEGEM

Klaverenaard

Ernest Jouretlaan, 2650 Edegem

Woningen in pastorijstijl

Unieke locatie in Kasterlee

In het mooie Kasterlee wordt een prachtige pastorie-hoeve opgetrokken bestaande uit 6 woningen. Iedere woning ligt op privéterrein met eigen tuin. De woningen zijn toegankelijk via een gemeenschappelijke toegangspoort en oprijlaan, met aan linkse en rechtse zijde van de oprijlaan autostaanplaatsen en carports. Tot slot is er naast de carports een gemeenschappelijke fietsenberging.

Elke woning is een gesloten of halfopen bebouwing met ruime leefruimte, open keuken, 3 slaapkamers, badkamer, een berging, een zolderruimte toegankelijk via zolderluik (niet afgewerkt, CV en ventilatiesysteem worden hier geïnstalleerd) en een tuin (terras is vergund doch wordt standaard niet aangelegd). De woning wordt afgewerkt met grote zorg en kwaliteitsmaterialen, waaronder AEG-toestellen in de keuken, parket in leefruimte, sanitair van Desco edm. Iedere woning beschikt over een eigen CV installatie en een eigen ventilatiesysteem.

Iedere woning is uniek en heeft een eigen karakter, doch zij zijn zo gestyled dat de woningen samen 1 pastorie-hoeve uitmaken. Bent u op zoek naar een karaktervolle nieuwbouwwoning op een unieke locatie, aarzel niet een contacteer ons voor meer informatie!

Dit project is 100% verkocht. Voor ons huidig aanbod, kan u hier​​​​​​​ terecht. 
​​​​​​​