Stijlvol en betaalbaar wonen op een toplocatie in Berchem

De 14 instapklare nieuwbouwappartementen worden zeer energiezuinig en met de beste kwaliteit afgewerkt. Elke woning beschikt over 1, 2 of 3 slaapkamers, een open keuken (inclusief toestellen), een ruime woonkamer, een badkamer met inloopdouche, een aparte WC en een berging. Er is tevens een lift voorzien voor een 6-tal personen. 

De woonoppervlaktes variëren tussen de 90 m² en 135 m². Bovendien beschikken alle appartementen over een eigen zonneterras. De gelijkvloerse woningen hebben beide een stadstuintje met groot terras waardoor u het hele jaar door kan genieten.

Residentie Ruytenburg krijgt een ruime fietsenstalling (op het gelijkvloers) en eveneens grote ondergrondse parking met 24 staanplaatsen. 

Het gebouw voldoet natuurlijk aan alle geldende normen en verzekert u (en uw eventuele huurders) voor jaren onbezorgd wonen. Ruytenburg heeft alles om u een optimaal wooncomfort te garanderen.

Bel voor de resterende autostaanplaatsen à 22.500 euro excl. BTW en kosten! Voor ons huidig aanbod, kan u hier​​​​​​​ terecht. 

 

Waar ligt Residentie Ruytenburg?

Ruytenburg komt op een topligging op de hoek van de Prins Boudewijnlaan en de Hendrik Marckstraat aan de grens van Berchem en Wilrijk.

Bussen 32 en 33 stoppen op 100 m van uw voordeur. Het gebouw ligt tussen Velo-stations 269 Middelheim en 272 Groenenborger - uw velo staat klaar! Tram 7 en 15 stoppen op minder dan 1 km. En natuurlijk een snelle toegang tot de E19/A12 richting Brussel, of op- en afrit 4 Berchem van de Antwerpse ring op 5 minuutjes.

In de onmiddellijke omgeving van het project zijn er kleuter- en lagere scholen, meerdere campussen van de Universiteit Antwerpen, ziekenhuizen, dokterspraktijken, sport- en fitness-clubs, creches, supermarkten, cafeetjes en restaurants, verschillende parken, ...