Stijlvol en luxueus wonen in centrum Antwerpen

Renovatieproject Goudbloem ligt super centraal in de stad. U woont hier op een boogscheut van het nieuwe Operaplein en ook Park Spoor Noord is vlakbij. In de onmiddellijke nabijheid treft u alle faciliteiten: scholen, winkels, openbaar vervoer (Rooseveltplaats!), invalswegen, enzovoort.
 
De klassieke gevel verbergt 5 nieuwbouw appartementen met telkens een living met eethoek, een volledig ingerichte keuken van Verlo Keukens, een badkamer met meubel en inloopdouche, (apart) toilet, telkens één slaapkamer en een terras. 3 Appartementen hebben ook nog een bureau. Download hieronder het plan van de derde verdieping én ontdek uw nieuwe woonst!
 
Bel Jelle Min op 0490-441669 (of mail) voor inlichtingen of een afspraak om de mogelijkheden te ontdekken!
Goudbloemstraat 11-13, 2060 Antwerpen

Plannen

De klassieke gevel verbergt 5 nieuwbouw appartementen met telkens een living met eethoek, een volledig ingerichte keuken van Verlo Keukens, een badkamer met meubel en inloopdouche (én soms een ligbad), (apart) toilet, telkens één slaapkamer en een terras. 3 Appartementen hebben ook nog een bureau. Download hieronder het plan van de derde verdieping.
 
Bel Jelle Min op 0490-441669 (of mail) voor inlichtingen of een afspraak om de mogelijkheden te ontdekken!
 
Vul uw naam en mailadres in zodat we u een link kunnen bezorgen.

Onze onderaannemers

Met een woning van Het Landgoed kiest u voor kwaliteit. Bij de selectie van leveranciers en materialen hebben wij voor het beste op de markt gekozen: de keuken is van Verlo Keukens, voor het sanitair kozen we Desco, deuren van Livo en de tegels en vloeren worden geleverd door RG-tegel - allemaal gekende en gereputeerde leveranciers.

Uw woning is instapklaar voor uzelf of uw huurders. Hier betekent afgewerkt ook AFGEWERKT. Geen uitzonderingen, geen opties, geen kleine lettertjes,... Enkel ongeëvenaarde kwaliteit van leven en wonen.

Wat is de exacte locatie van Residentie Goudbloem?