Stijlvol en luxueus wonen in Maria-ter-Heide (Brasschaat)

Residentie Marterhei ligt aan de Bredabaan in het centrum van Maria-ter-Heide, deelgemeente van Brasschaat. Een stijlvol gebouw met slechts 5 appartementen, achterliggende garages en een handige fietsenberging in moderne hedendaagse stijl.
 
Ieder appartement wordt met zorg afgewerkt en bestaat uit een inkomhal, apart toilet, een living met eethoek, een volledig ingerichte (open) keuken, een handige berging met aansluiting voor een wasmachine, een badkamer met badkamermeubel met dubbele wastafel en voorzien van een mooi ligbad én een zalige inloopdouche, en 2 slaapkamers. Ieder appartement heeft een ruim terras en het gelijkvloerse appartement heeft een tuintje. Kies uw lievelingsstekje!
 
Dit project is 100% verkocht. Voor ons huidig aanbod, kan u hier​​​​​​​ terecht of bel Jelle op 0490-441669 voor inlichtingen of een afspraak om andere mogelijkheden te ontdekken!

Onze onderaannemers

Met een woning van Het Landgoed kiest u voor kwaliteit. Bij de selectie van leveranciers en materialen hebben wij voor het beste op de markt gekozen: de keuken is van Verlo Keukens, voor het sanitair kozen we Desco, deuren van Livo en de tegels en vloeren worden geleverd door RG-tegel - allemaal gekende en gereputeerde leveranciers.

Uw woning is instapklaar voor uzelf of uw huurders. Hier betekent afgewerkt ook AFGEWERKT. Geen uitzonderingen, geen opties, geen kleine lettertjes,... Enkel ongeëvenaarde kwaliteit van leven en wonen.

Wat is de exacte locatie van Residentie Marterhei?