Stijlvol wonen vlakbij een groene long

In de Zeelandstraat 75 te Hoboken, op een boogscheut van de Hobokense polder en toch vlakbij winkels, supermarkten en scholen, wordt straks de eerste steen gelegd van Residentie CityZen. Dit complex van 118 appartementen biedt het beste van twee werelden. U woont letterlijk tussen polder en stad, met alle voordelen daaraan verbonden. U geniet van alle comfort van modern wonen en een kwartier stappen brengt u in het groen langsheen de Schelde.

Residentie CityZen zal bestaan uit twee gebouwen, één met vier verdiepingen en één met zes verdiepingen. Het project biedt u een ruime keuze uit appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers en een terras. Op de bovenste verdieping komen er penthouses met ruim zicht op de omgeving en de Hobokense polder. De penthouses op de kopse kanten, hebben een u-vormig terras van meer dan 100 m²! De penthouses op de flanken beschikken over 60 m² terras. Gelijkvloerse appartementen hebben een tuintje of een (groot) terras.

 

Betaalbaar eigentijds comfort op een centrale ligging

Binnenkort krijgt de Zeelandstraat in hartje Hoboken er een prachtig wooncomplex bij, dat CityZen wordt gedoopt. Waarom deze naam? Omdat het gebouw, de architectuur en de locatie u uitnodigen om als een echte ‘citizen’ van het bruisende stadsleven van de stad te genieten, met een vlotte bereikbaarheid door trein, tram en bus, de velo-stations in de buurt en de nabijheid van de grote invalswegen (Ring, A12,...). Bovendien zal u rust vinden door een wandeling in de Hobokense Polder of een fietstocht langs de Schelde. Residentie CityZen biedt u:

 

Levensruimte en -kwaliteit

  • Appartementen met één, twee en drie slaapkamers en terras en/of tuin
  • Penthouses met zicht op de Hobokense Polder
  • Terrassen van 6 tot 125 m², ook op het gelijkvloers
  • Ruime ondergrondse parking
  • Fietsenstalling

Eigentijdse architectuur, bruisende omgeving

  • Origineel design met vier en zes verdiepingen
  • Hoogkwalitatieve afwerking en toch betaalbaar
  • Isolatie en ramen volgens de meest recente normen
  • Comfortabel en energiezuinig
  • Kortom, een fijne plek in wording om te wonen!

Groene long op wandelafstand

De Hobokense polder. 170 hectare groen en rust op wandelafstand

Op ongeveer 1 kilometer van uw nieuwe woning in Residentie CityZen, kunnen u en uw (klein)kinderen Gallowayrunderen, Konikpaarden, wezels, groene kikkers en salamanders ontdekken. Dit zijn slechts enkele bewoners van de 170 ha grote Hobokense Polder. Dit natuurreservaat wordt beheerd door Natuurpunt en is werkelijk een oase van rust en groen, vlakbij uw woning. Het domein biedt een grote diversiteit aan bomen, planten en dieren. Bos en grasland wisselen elkaar af, met hier en daar een vijver. Vanuit de drie kijkpunten aan de plassen kunt u een grote diversiteit aan vogels observeren. Via verschillende aangeduide wandelpaden kunt u het hele gebied verkennen. Wie dieper wil doordringen in de geheimen van de polder, kan een groepswandeling met natuurgids aanvragen. Zoveel is zeker: na een wandeling door de Polder bent u helemaal ‘Zen’. www.hobokensepolder.be/Wandelingen/gidsen.html